Luang Prabang
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Michiel en Kim
12 Augustus 2008 | Thailand, Bangkok
Na onze hiking hebben we een bootreis geboekt naar het plaatsje Luang Prabang in Laos. 2 Dagen duurde de tocht en de reis op zich naar naar Luang Prabang was echt mooi! We zaten in de slow boat en natuurlijk was de boot overvol! We hadden gelezen dat je voor deze reis absoluut kussentjes moest kopen omdat de houten bankjes noggal pijnlijk zijn na 8 uur zitten. Gelukkig konden we een plekje bemachtigen op een houten gedeeltje waar we ruimer konden zitten. Ik paste al bijna niet tussen de bankjes, laat staan Michiel. Op de boot gekaart met wat Israeliers en genieten van het mooie uitzicht!
Eenmaal aangekomen in Luang Prabang hadden we een mooi guesthouse en hebben we ons tegoed gedaan aan heel veel banquetes met chocoladepasta! De franse invloed in Luang Prabang is goed zichtbaar en het is een heerlijke relaxte stad. Na wat sight seeing zijn we de volgende dag gaan fietsen op 2 mountainbikes richting de Tad Se waterval! Ik had een wat ndere fiets, waardoor de stijle berg toch wel heel erg stijl werd! Bij de waterval hebben we weer olifanten mogen zien. 35 km hebben we uiteindelijk afgelegd.
Omdat we een redelijk strak reisschema hadden, hebben we voor die dag erna een vlucht geboekt naar Siem Reap in Cambodja. Het geweldige was dat we met een Fokker 70 vlogen. Na slechts een uur waren we geland in Siem Reap.
Groetjes Michiel en Kim
12 Augustus 2008 - 16:10
Mirte:
Woooh, mooie fotos hoor! Zo hoor je niks en zo ineens 2 verhalen!Ik ben vooral jaloers op de baquettes met chocopasta, hahaha!!Heel veel plezier in Cambodja! -
12 Augustus 2008 - 16:11
Ilse:
Gaaf!!
Jullie hebben het relaxed, zo te zien!! Super joh, genieten!
Maarre, wat ik me zo even af vroeg na het zien van die 'cosy' boat: Hoe ging dat als je op die boot naar de wc moest???? Leg uit, leg uit!!
Geniet ervan!! Alles gaat goed en lekker hier trouwens!!
Liefs Braihim en Ilse -
13 Augustus 2008 - 18:00
Elze:
hey reizigers!
mooi hoor! Wat grappig die foto´s van de slowboat trip: ik zou zweren dat ik precies dezelfde meisjes en ook het zelfde varkentje vorig jaar op de foto heb gezet... :-) Maar mooi he? Jammer dat jullie de rest van Laos moesten overslaan: was ook erg de moeite waard geweest. Maar ja nog genoeg te zien natuurlijk. En een reden om toch nog een keer terug te komen! Veel plezier in Ankor Wat! Liefs, Elze. -
13 Augustus 2008 - 18:34
Huub En Margreet:
Hoi jongelui.Fijn weer mooie foto's te zien en te horen dat het met de rugzakreizigers goed gaat. Dat jullie al zo blij zijn met een stokbroodje chocopasta?Eten jullie wel goed? "Twee stuks fruit en twee lepels groente?"Grapje,volgens mij zijn gebakken sprinkhanen voedzamer maar dat hoor ik nog wel van jullie!"We gaan nog niet naar huis" dat maken jullie nu wel waar en geniet van de langere vakantie en vooral van het duiken.Vanuit een bewolkt en buiig Gieten de groetjes en geniet vooral.pama -
15 Augustus 2008 - 15:23
Eric:
Goede verhalen en goede foto's! Leuk om jullie zo een beetje te kunnen volgen. Ben benieuwd wat nog komt! -
15 Augustus 2008 - 19:53
Mam En Pap:
Hoi kinders,
Goed jullie foto's te zien, de verhalen te lezen en ook af en toe een sms-je of belletje. Gelukkig regelmatig kontakt!! Lekker hoor die extra weken duiken!!
En dan blijven jullie ook nog wat langer in New-Zealand! Gaaf!!!
Een extra stokbroodje kan geen kwaad, Michiel, maar dat had ik al gezegd na het zien van sommige foto's. Verder hier alles oké
Dikke knuffel. André en Loes -
17 Augustus 2008 - 07:02
Arjen En Isis:
Hey liefje,
Bizar om te zien dat jullie foto's op dezelfde plekken hebben gemaakt waar ik nog geen 2 weken geleden was. Had zelfs even de indruk dat ik naar mijn eigen foto's zat te kijken :)
Hoe hebben jullie het in Nieuw Zeeland? Jammer dat we elkaar weer net mis zijn gelopen in Bangkok!
Tot snel en veel plezier!
Groet,
Arjen en Isis -
17 Augustus 2008 - 17:15
Anyta:
Gezellige boel daar op die boot ;)
18 Augustus 2008 - 08:34
Margreet:
Hi Kim en Michiel! Eindelijk foto's!! En verhalen! Wat een boel maken jullie toch mee, elke dag een andere nieuwe ervaring in jullie leven. Dan heb je zelf soms het gevoel dat je stil staat hier in nederland..
Maar dat is niet zo hoor! Je moet daarvoor maar even kijken op de meiden hyves Kim!
Dan ben je even weer op de hoogte van het nieuws hier! We gaan ook een weekend weg in mei 2009, ga je dat redden???
X greet en veel fun!!!